ترفند ساده برای شور شدن ، ترش شدن ، تلخ شدن و تند شدن غذا

در اینجا با ترفندهایی برای حل کردن مشکل شور شدن ، ترش شدن ، تلخ شدن یا تند شدن غذا و خورشت آشنا می شوید. امیدوارم این ترفندها کمک کنند تا غذای شما از شوری تلخی تندی و ترشی در بیاید.

اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟

برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نکات روانشناسی برای همه رابطه علم ودین Tiffany لینک یاب لینکدونی تلگرام مرکز مشاوره مرودشت آرمان پیچک فرکتال شوگولی درخواست مشاوره کنکور abhh فروشگاه آنلاین کشاورزی بذرشاپ